Handelsbetingelser


Du kan sende en e-mail på mail@lindebjerg.dk eller kontakte os på telefon mandag til fredag 09-16 på til 6315 0000.

 

Forsendelse og levering

Normal leveringstid på cykeltilbehør til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse.

På el-cykler er leveringstiden 4-5 hverdage efter ordreafsendelse.


Leveringer er med Post Danmark eller GLS. Ønsker du en vare sendt til udlandet, kontakt os da for fragtpriser.
Det er også muligt selv at afhente varen I vores butik i Middelfart. Det kan du gøre opmærksom på, når du vælger fragtmulighed.

Hvis du ønsker det, sender vi gerne din pakke til din arbejdsplads, indtaster du en anden leveringsadresse.

 

Reklamation

I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 24 måneder. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt. Fejl eller slitage opstået som følge af forkert brug af varen er ikke omfattet af reklamationsrettet.

Hvis reklamationen er berettiget kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængigt af den konkrete situation.

Skriv til os på mail@lindebjerg.dk eller ring på tlf.: 6315 0000, da det ikke altid vil være nødvendigt at varen sendes retur

Hvis det er nødvendigt at varen sendes retur, skal du vedlægge følgesedlen som du modtog sammen med varen eller en kopi af din faktura ellers refunderer vi ikke varen.
 

 

Varen sendes retur til: 

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Hvis du har fået tilsendt en forkert vare eller hvis varen er beskadiget ved modtagelsen, betaler vi returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er det ikke muligt, sætter vi det fulde beløb ind på den bankkonto du oplyser. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
 

 

Fortrydelsesret

Skulle du, mod forventning, fortryde et køb, har du, fra modtagelsen af varen, 14 dages fuld returret fra du har modtaget varen, såfremt varerne returneres ubrugte og ubeskadigede i original emballage og med originale labels og prismærkning.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt, refundere købsbeløbet til din bankkonto. Vedlæg en kopi af din faktura eller følgeseddel ellers refunderer vi ikke varen.


 

Betaling

Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først når varerne er afsendt. Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen og det efterfølgende træk af pengene på dit kort, foretages af PBS og din bank. Lindebjerg har ikke adgang til dine kortoplysninger.
 

 

Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger bliver kun brugt rent administrativt, og hverken sælges eller videregives til tredjemand. Du skal oplyse navn, adresse og email for at vi kan behandle ordren, og komme i kontakt med dig, hvis der er problemer i forbindelse med dette. Oplysningerne opbevares hos os i maksimalt 5 år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Evt. indtastede kreditkortoplysninger kan kun læses af PBS.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@lindebjerg.dk.